Posted by: braddenvillage | November 5, 2012

Just for fun quiz – November 2012 (with answers)

Just for fun…

November 2012 Quiz

1. What is the full title of the Captain America superhero movie starring Chris Evans & Tommy Lee Jones, released in 2011?

Answer – Captain America – The First Avenger

2. What was the nickname of Captain Pierce in the TV series MASH?

Answer – Hawkeye

3. Where did Captain James Cook die?

Answer – Hawaii

4. Name the Captain of the Titanic when she sunk in 1912?

Answer – Edward Smith

5. Who played Captain Blood in the 1935 movie?

Answer – Errol Flynn

6. Who made the album Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy?

Answer – Elton John

7. What was the first name of Captain Mainwaring in Dad’s Army?

Answer – George

8. Which Captain wrote the Biggles stories?

Answer – Captain W E Johns – although he was never a Captain

9. What is the name of Captain Pugwash’s ship?

Answer – The Black Pig

10. What is the first name of the wife of Captain Mark Phillips?

Answer – Sandy (Pflueger)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: